- AKADEMİK
- FAKÜLTELER
- ECZACILIK FAKÜLTESİ
- İŞLETME FAKÜLTESİ
- SİYASAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
- HUKUK FAKÜLTESİ
- İLETİŞİM FAKÜLTESİ
- SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
- EĞİTİM FAKÜLTESİ
- BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
- MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
- SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- TURİZM FAKÜLTESİ
- TIP FAKÜLTESİ
- Kariyer Merkezi
- YÜKSEKOKULLAR
- MESLEK YÜKSEKOKULU
- HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU
- HAVACILIK YÜKSEKOKULU
- SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU
- DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (DANS)
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (OYUNCULUK)
- HAZIRLIK OKULU
- LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
- E-LEARNING
- AKADEMİK TAKVİM
- ÜNİVERSİTE HAKKINDA
- MESAJLAR
- KALİTE GÜVENCESİ
- Kalite Kılavuzu ve Formlar
- Kalite Kurulu Raporlar
- Kalite Kurulu Organizasyon Şeması
- Kalite Komisyonu Üyeleri
- Kalite Komisyonu Çalışma Takvimi
- Kalite Komisyonu Yönergesi
- Kalite Komisyonu Toplantı Tutanakları
- Kalite Komisyonu Amaçlar, Hedefler ve Etkinlikler
- Kalite Güvencesi Ofisi
- Kalite Kurulu İletişim
- İLETİŞİM
- GAÜ LOGO
- Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
- Vizyon ve Değerler
- Onursal Doktoralar
- GAÜ'nün Tarihçesi
- GAÜ'nün Misyonu
- Dünyada GAÜ
- Akademik İşbirlikleri
- ADAY
- ARAŞTIRMA
- KAMPÜS
- Oryantasyon Günleri
- E-Learning Merkezi
- Kampüs Haritaları
- Kültürlerarası Yaz Okulu
- Spor Kulüpleri
- Sağlık Merkezi
- Restorantlar
- Kültürlerarası Merkez
- Kampüs Haritaları
- Danışmanlık Servisi
- HİZMETLER
- GAÜSEM
- Öğrenci Yurtları
- Etkinlikler
- Haberler
- Duyurular
- Kariyer Merkezi
- Mağaza
- E-LEARNING UYGULAMASI | MOODLE
- (Güncellenmiştir) Diploma Formu
- Fakülte Sekreterleri İletişim
- Öğrenci Email ve Elearning Bilgileri
- E-Learning ve Sıkça Sorulan Sorular (SSS)
- Mükemmeliyet Merkezi

GAÜ’NÜN YER ALDIĞI FESTİVALDE, DEV TAVADA PİŞİRİLEN SUCUKLU YUMURTA, ‘GUINNESS REKORLAR KİTABI’NA GİRDİ.
Haberler
GAÜ'DEN

GAÜ’NÜN YER ALDIĞI FESTİVALDE, DEV TAVADA PİŞİRİLEN SUCUKLU YUMURTA, ‘GUINNESS REKORLAR KİTABI’NA GİRDİ.
UNESCO tescilli gastronomi şehri Afyonkarahisar’da, “Tarihle Mayalanan Şehir” temasıyla 19- 21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen; “7’inci Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali”nde, bölge mutfağı ve birbirinden lezzetli yöresel ürünler yemek tutkunlarının beğenisine sunuldu. Festivalde, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü de temsil edildi. Şef/ Öğretim Görevlisi Ali Özçil ile Doç. Dr. İhsan Ali Özçil, uluslararası festivalde seçkin davetliler arasında yer aldı.
GAÜ Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı’nca verilen bilgiye göre; Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Zafer Kalkınma Ajansı, Turizm- Gastronomi Federasyonu’na bağlı dernekler ve Zafer Bölgesi Turistik Otelciler İşletmeciler Derneği ( ZAFTODER ) iş birliğiyle gerçekleştirilen festivalin en ilgi gören bölümü ise; ‘1930 kilogramlık sucuklu yumurta’nın dev tavada pişirilerek, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesi oldu.
------------------------------------------GAÜ HABER/ 24.09.2025-------------------------------------