- AKADEMİK
- FAKÜLTELER
- ECZACILIK FAKÜLTESİ
- İŞLETME FAKÜLTESİ
- SİYASAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
- HUKUK FAKÜLTESİ
- İLETİŞİM FAKÜLTESİ
- SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
- EĞİTİM FAKÜLTESİ
- BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
- MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
- SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- TURİZM FAKÜLTESİ
- TIP FAKÜLTESİ
- Kariyer Merkezi
- YÜKSEKOKULLAR
- MESLEK YÜKSEKOKULU
- HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU
- HAVACILIK YÜKSEKOKULU
- SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU
- DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (DANS)
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (OYUNCULUK)
- HAZIRLIK OKULU
- LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
- E-LEARNING
- AKADEMİK TAKVİM
- ÜNİVERSİTE HAKKINDA
- MESAJLAR
- KALİTE GÜVENCESİ
- Kalite Kılavuzu ve Formlar
- Kalite Kurulu Raporlar
- Kalite Kurulu Organizasyon Şeması
- Kalite Komisyonu Üyeleri
- Kalite Komisyonu Çalışma Takvimi
- Kalite Komisyonu Yönergesi
- Kalite Komisyonu Toplantı Tutanakları
- Kalite Komisyonu Amaçlar, Hedefler ve Etkinlikler
- Kalite Güvencesi Ofisi
- Kalite Kurulu İletişim
- İLETİŞİM
- GAÜ LOGO
- Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
- Vizyon ve Değerler
- Onursal Doktoralar
- GAÜ'nün Tarihçesi
- GAÜ'nün Misyonu
- Dünyada GAÜ
- Akademik İşbirlikleri
- ADAY
- ARAŞTIRMA
- KAMPÜS
- Oryantasyon Günleri
- E-Learning Merkezi
- Kampüs Haritaları
- Kültürlerarası Yaz Okulu
- Spor Kulüpleri
- Sağlık Merkezi
- Restorantlar
- Kültürlerarası Merkez
- Kampüs Haritaları
- Danışmanlık Servisi
- HİZMETLER
- GAÜSEM
- Öğrenci Yurtları
- Etkinlikler
- Haberler
- Duyurular
- Kariyer Merkezi
- Mağaza
- E-LEARNING UYGULAMASI | MOODLE
- (Güncellenmiştir) Diploma Formu
- Fakülte Sekreterleri İletişim
- Öğrenci Email ve Elearning Bilgileri
- E-Learning ve Sıkça Sorulan Sorular (SSS)
- Mükemmeliyet Merkezi

Akpinar Pastaneleri’nden Ülke Tanıtımına Büyük Katkı
Haberler
GAÜ'DEN

Akpinar Pastaneleri’nden Ülke Tanıtımına Büyük Katkı
Girne Ameirkan Üniveristesi (GAÜ) işletmeleri bünyesinde hizmet veren, 1935 yılından günümüze kadar Kıbrıs Türk lezzetlerini sürdüren Akpınar Pastaneleri’nden ülke yemek kültürünün tanıtımına büyük katkı.
Halen Günümüzün en popüler mekanlarından birisi olan Akpınar Pastaneleri, kapılarını Kıbrıs halkına açtığı ilk günden itibaren kaliteden ödün vermeden verdiği hizmeti 80`inci kuruluş yılında da sürdürmeye devam ettiği şu günlerde, Türkiye’nin sevilen oyuncu, program sunucusu ve Radyocusu olan Kadir Çöpdemir tarafından sunuculuğu gerçekleşen “Geldim, Gördüm, Yedim” programının çekimlerine ev sahipliği yaptı.
GAÜ Akademisyenlerinden Sosyolog Derviş Refiker rehberliğinde çekimleri KKTC’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen programda, Akpınar pastahaneleri bünyesinde üretimi gerçekleştirilen Kıbrıs’a özgü Macun, Çiçek Suyu ve Pasta çeşitleri Beyaz TV’de yayınlanan “Geldim, Gördüm, Yedim” programı vaıstası ile izleyicilere tanıtıldı. İmalathanede gerçekleştirilen çekimlerde ürünlerin üretim aşamaları ve kullanılan malzemeler hakkında bilgiler aktarıldı. Çöpdemir, Akpınar Pastahaneleri bünyesinde üretimi gerçekleştirilen ürünlerin lezzetine hayran kaldığını belirtti.