Halkla İli̇şki̇ler Ve Etki̇nli̇k Müdürlüğü

Telefon: 0090 (392) 650 2000 Dahili: 1165

Fax: 0090 (392) 650 20 61,

Email: gaupr@gau.edu.tr

Öğrencilerimizin,Üniversitede ders dışında geçirdikleri süreyi en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, izleyici olmaktan çok doğrudan katılmalarına katkıda bulunmak, kültürel ve sanatsal değerlerimizi gelecek kuşaklara taşımak amacıyla  Dünya’nın, Türkiye’nin, KKTC’nin ve üniversitenin gündeminin nabzını tutarken; güncel konular ile ilgili olarak akademisyen ve öğrencilerin fikirlerini rahat paylaşabilecekleri ortamlar hazırlamaktadır. Halkla İlişkiler ve Etkinlik Birimi, GAÜ ’de geleneksel olarak gerçekleşen tören, bahar şenliği, festival, konser, sergi, kongre, sempozyum gibi etkinlikleri organize ederken, yıl içerisinde bu organizasyonlara yenilerini ekler ve operasyonlarını yürütür. Özetle; GAÜ ailesine “artı değer” yaratmak GAÜ etkinlik biriminin görev tanımları arasındadır.