MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

07 Haziran 2023

Değerli Mezun Adaylarımız,

CÜBBE DAĞITIMI

• 08 Haziran 2023, Perşembe gününden itibaren cübbelerin dağıtımına Tecno park fuaye alanında (saat 11.00/16.00 arasında)  dağıtılmaya başlanacaktır. Dağıtım 12 Haziran Pazartesi gününe kadar devam edecektir. Teslim sırasında Kimlik veya Pasaport ibraz etmeniz rica olunur.

Cübbesini şahsen teslim alamayacak olan mezunların cübbesini ne zaman  ve/veya kimin   alabileceği konusunda WhatsApp 0542 851 4817 ye acilen mesaj göndermeleri  önemle rica olunur.

PROVA

• 14 Haziran Çarşamba  günü saat 17.30 da GAÜ Olimpic de fotograf çekimi ve genel prova gerçekleşecektir. Öğrencilerin cübbeleriyle zamanında gelmeleri ve toplu fotoğraf çekimi olacağından uygun giyinmesi rica olunur.

MEZUNİYET PARTİSİ

• 37. mezuniyet törenimizin öncesinde siz mezunlarımıza 17 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de Le Chateau Lambousa’da  Mezuniyet Partisi (kokteyl) düzenlenecektir. Partiye katılımınızı en geç 13 Haziran 2023 tarihine kadar   https://forms.gle/Xi1pNEQCL3LQSWyJ9 link aracılığıyla konfirme etmeniz önemle rica olunur. Misafir getirmek isteyenler (en fazla 1 kişi)    mezunların katılım kontenjanına göre değerlendirilecektir.

TÖREN

• 2022-2023 Mezuniyet törenimiz 16 Haziran Cuma günü saat 18.00 da gerçekleşecektir. Mezunların  1 saat öncesinden saat 17.00 da cübbeleri ile beraber GAÜ Olimpic de hazır olması önemle rica olunur.