MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Değerli Mezun Adaylarımız,

CÜBBE DAĞITIMI

• 17-20 Haziran 2022, Cuma gününden itibaren cübbelerin dağıtımına Tecno Park fuaye alanında (saat 10.00/16.00 arasında)  dağıtılmaya başlanacaktır. Dağıtım 20 Haziran Pazartesi gününe kadar devam edecektir. Teslim sırasında Kimlik veya Pasaport ibraz etmeniz rica olunur.

Cübbesini şahsen teslim alamayacak olan mezunların cübbesini ne zaman  ve/veya kimin   alabileceği konusunda WhatsApp 0542 851 4817 ye acilen mesaj göndermeleri  önemle rica olunur.

PROVA

• 21 Haziran Salı  günü saat 17.00’da GAÜ Olimpic de fotograf çekimi ve genel prova gerçekleşecektir. Öğrencilerin cübbeleriyle zamanında gelmeleri ve toplu fotoğraf çekimi olacağından uygun giyinmesi rica olunur.

MEZUNİYET PARTİSİ

• 36. mezuniyet törenimizin öncesinde siz mezunlarımıza 22 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’da Le Chateau Lambousa’da  Mezuniyet Partisi (kokteyl) düzenlenecektir.
  • Partiye katılımınızı en geç 20 Haziran 2022 tarihine kadar https://forms.gle/7KAmmceX4Bx8BJLL7 link aracılığıyla konfirme etmeniz önemle rica olunur. Misafir getirmek isteyenler (en fazla 1 kişi) 20 Hazirandan sonra  mezunların katılım kontenjanına göre değerlendirilecektir.

TÖREN

• 2021-2022 Mezuniyet törenimiz 23 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da gerçekleşecektir. Mezunların 1 saat öncesinden saat 18.00’da cübbeleri ile beraber GAÜ Olimpic de hazır olması önemle rica olunur.